Kleine stappen. Grote impact.

De overstap van jouw bedrijf naar de cloud zou in een dag kunnen plaatsvinden. Onze aanpak is er echter een voor de langere termijn.
Wij bieden bedrijven een geleidelijke transitie, een waarbij zowel wordt ingespeeld op zich voordoende uitdagingen alsook een waarbij –
stap voor stap – een solide basis wordt gelegd voor toekomstige schaalbaarheid.

Wat We Aanbieden

Onze diensten

Als onze oplossingen (zie hieronder) de technologieën zijn die we gebruiken, dan zijn onze diensten de manier waarop we deze aan onze klanten presenteren.

Sparringpartner

We delen onze expertise, verschaffen inzicht en implementeren de benodigde oplossingen – en dat in nauwe samenwerking met jou. Wij zetten in op duurzame partnerschappen en langetermijnsamenwerkingen.

Risicomanagement

Wij vinden een oplossing voor de meest nijpende knelpunten of risico's en zetten deze over naar een beheerde en bewaakte cloudomgeving.

Beheerde services

Zie Universal als een verlengstuk van jouw IT-afdeling. We beschikken niet alleen over de juiste vaardigheden, klantenservice is minstens zo belangrijk. En ja, onze developers staan voor jou klaar.

On-Demand Support

Als wij aan een project werken doen we dat niet om simpelweg uren te kunnen declareren. Wij verdienen het vertrouwen van onze klanten door hen de juiste dienst op het juiste moment te verlenen.

Wat We Aanbieden

Onze oplossingen

De pijlers van onze dienstverlening bestaan uit drie technische kernoplossingen, die in grote lijnen als volgt kunnen worden gecategoriseerd

Cloud Solutions

Van Microsoft Azure tot onze eigen gehoste cloudomgeving - of een combinatie van beide - wij zorgen ervoor dat uw zakelijke gebruikers klaar zijn voor locatie-onafhankelijke toegang.

Cloud Solutions

Als Tier 1 Cloud Solution Provider (CSP) zorgen we ervoor dat onze klanten optimaal profijt hebben van onze uitgebreide expertise en dat ze ondersteuning op maat ontvangen voor Microsoft 365 en de publieke Azure cloud services.

Heb je voornemens om een kopie van je lokale datacenter in een private cloudomgeving te plaatsen? Wij hebben hiervoor de perfecte oplossing, veilig en toegankelijk! Ook geschikt voor bedrijven met tijdelijke cloudbehoeften.

Door publieke cloud services als Azure en Microsoft 365 te combineren met Universals private cloud, bieden wij klanten een naadloze, flexibele en geïntegreerde hybride oplossing. Met een enkele identificatie krijgen ze toegang tot al hun cloudservices.

Cloud Security

Of je nu op zoek bent naar veilige, moderne werkplekdiensten, zoals Windows Virtual Desktop, of Enterprise-grade security voor je bedrijf, wij ondersteunen je in je zoektocht.

Cloud Security

Universal beschermt jouw cloudresources door de beveiliging te controleren, te bewaken en te verbeteren. We bieden een scala aan oplossingen die worden aangepast aan jouw zakelijke behoeften.

Moderne werkplektools stellen medewerkers in staat om op welke locatie en welk apparaat dan ook te werken, wat zorgt voor naadloze communicatie en samenwerking. Wij helpen organisaties dat veilig te doen, op een manier die voor hen werkt.

Intelligent Communications

Zie Universal als een verlengstuk van jouw IT-afdeling. We beschikken niet alleen over de juiste vaardigheden, klantenservice is minstens zo belangrijk. En ja, onze developers staan voor jou klaar.

Intelligent Communications

Connect your on-premises telephony network to Teams and enjoy complete flexibility and a broad range of options. You don’t even have to port your telephone number!

Lees meer

uWebChat is een communicatietool die kan worden geïntegreerd met de website van jouw bedrijf, waardoor jouw klantenservice of verkoopteam via live webchat met bezoekers van de site kunnen communiceren.

 

Lees meer

Met UCallManager voeg je een klantcontactfunctionaliteit toe aan Microsoft Teams. Service level-dashboards en een eenvoudige integratie van zakelijke apps zorgen ervoor dat bellen via Teams een nog rijkere beleving wordt.


Lees meer

Laat data echt werken voor jouw organisatie! Verbeter de productiviteit en maak Power Apps om taken te stroomlijnen en te automatiseren. Slechts ‘A Small Touch Of Power' kan al indrukwekkende resultaten opleveren. De implementatie is eenvoudig, maar effectief. 

Onze Sectoren

Onze oplossingen in de praktijk

Wat bedrijven in verschillende sectoren kunnen verwachten van ons pakket aan cloudoplossingen.

Financiële Diensten

Beveiliging & veiligheid. Structuur en toegankelijkheid. Nieuwe inzichten en meer. De financiële sector verandert razendsnel. Alleen de cloud houdt het tempo bij.

IT-Consultancy

Innovatie, schaalbaarheid, beveiligde servers en software-oplossingen. Met dit alles en meer helpen wij Managed Service Providers via onze publieke en private clouds.

Productie & Logistiek

Data spelen een grote rol in productie en logistiek. Wij helpen bedrijven meer uit hun data te halen voor het beste resultaat bij de inzet ervan.

Zakelijke Dienstverlening

De behoefte aan flexibeler werken op afstand vraagt om nieuwe schaalbare tools en technologieën.

Klaar voor een ‘Quick Scan’-sessie?

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten om jouw behoeften te bespreken.