Auto update uitschakelen van Adobe Reader
KBA-01259-G0F0
Vraag
Hoe kunnen in Adobe Reader de update reminders worden uitgeschakeld zodat deze niet meer verschijnen.
Antwoord

Start Adobe Reader

Wanneer u het programma heeft opgestart kunt u in de menubalk kiezen voor Controleren op Updates.

Adobe controleert nu op updates. Wanneer er geen updates gevonden zijn wordt onderstaand scherm getoond.

U kunt hier kiezen voor Voorkeuren.

Verwijder nu het vinkje naast Automatisch controleren op Adobe-updates en klik op de OK knop.
Adobe controleert nu voor de laatste keer op updates en geeft vervolgens onderstaand scherm weer. U kunt nu kiezen voor Stoppen.