Quarantine Summary e-mail
KBA-01241-S7C8
Samenvatting
Universal voort momenteel een aantal vernieuwingen door op haar Hosted Exchange platform. Met de introductie van Exchange 2013, zal ook een nieuwe oplossing voor anti-virus en anti-spam worden geactiveerd voor zowel Exchange 2010/ als Exchange 2013.

Vanaf het moment dat uw organisatie is overgezet naar het nieuwe anti-spam/virus systeem ontvangt iedere gebruiker dagelijks om 1600u een overzicht met berichten die in q
uarantaine zijn gezet. Het betreft hier berichten die als “verdacht” zijn gemarkeerd. Dit overzicht met als titel "Quarantine Summary" is afkomstig van  release-ctrl@smtpgate01.enterexchange.com of release-ctrl@smtpgate02.enterexchange.com.

De gebruiker van een betreffende mailbox kan nu zelf bepalen of het bericht alsnog moet worden doorgestuurd naar zijn-/haar mailbox of moet worden verwijderd. Dit kan door te klikken op een van de  icoontjes onder Web Actions. Hieronder staat een voorbeeld: